
Mycake Maitosuklaa Digestive

Valmistusaika: noin 30 min.
Kypsymisaika ja jäähdytys: noin 2 tuntia.
Aineet (4 hengelle):
Pohja
- 80g voita
- 300g Maitosuklaa Digestive-keksejä
Vaahto
- 150g sokeria
- 250g tuorejuustoa
- 2 rkl maitoa
Suklaavaahto
- 90g maissitärkkelystä
- 1l maitoa
- 140g sokeria
- 35g tummaa kaakaojauhetta
Koristelu
- 500g kermaa
- 60g tomusokeria
Valmistus
1. Valmista suklaavaahto, laita kattilaan sokeri, kaakao ja maissitärkkelys; lisää maito koko ajan sekoittaen.
2. Laita levylle ja kiehauta.
3. Poista levyltä ja anna seoksen jäähtyä muovikelmulla tiiviisti peitettynä.
4. Murenna Maitosuklaa Digestive-keksit, sulata voi ja sekoita aineet keskenään.
5. Kun taikina on sekoitettu tasaiseksi, laita se pieniin muotteihin ja painele seos hyvin muottien pohjalle, laita muotit jääkaappiin kovettumaan.
6. Vaahdota sokeri, tuorejuusto ja maito.
7. Laita taikina muotteihin, lisää suklaavaahto ja laita uudelleen jääkaappiin.
8. Vaahdota kerma ja sokeri. Koristele ennen tarjoilua.